Araba İçi Aksesuarlarla Konforlu Yolculuk Keyfi

Araba İçi Aksesuarlarla Konforlu Yolculuk Keyfi

Araba içi aksesuar çeşitleri hemen her dönemde kullanılmıştır. Yıllar içinde beğeni ve ihtiyaçlara göre değişen bu ürünler çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilir. Ürünlerin odak noktasında ise her zaman konfor yer alır.

Araç sürüşünü keyifli bir hale getirmek ve rahat bir deneyim yaşamak için araba içi aksesuarlar tercih edilir. Bu ürünlerin içinde neler neler yoktur ki… Direksiyon kılıfları, dikiz aynası süsleri, paspas takımları, klima kokuları, emniyet kemeri süsleri ve daha çok sayıda aksesuar araç içinde kendine yer bulur.

Günümüzde insanlar artık bu ürünleri beğenilerine göre tercih ediyor. Beğeninin yanı sıra arka planda ise konfor isteği ve beklentisi yatıyor. Rahat bir sürüş için çeşitli aksesuarlardan yardım alınabilir. Günün büyük bir bölümü trafikte araç içinde geçtiği için konfor gerçekten önemlidir.

Paspas Takımlarına ve Koltuk Kılıflarına Yeni Soluk

Bir yere ayağınızı basmak, bir yere oturmak tamamen konfor algısı ile ilgilidir. Gün boyu direksiyon kullandığımız araçlarda da bu rahatı ararız. Hatta araca biner binmez koltuk ayarımızı, ayna ayarlarımızı yaparız ki konforlu bir yolculuk yapabilelim.

Modernleşen koltuk kılıfları da hem görselliği hem de rahatlığı vadediyor. Kadife kumaş ile tasarlanan koltuk kılıfları vazgeçilmeziniz olabilir. Kolay temizlenebilir özellikleri ile birlikte kayma yapmayan bir yapıya da sahiptirler. Pembe, mor, fuşya renklerdeki araba içi aksesuar seçimi ile aracınız çiçek açsın.

Paspas takımı denilince de alışılmışın dışına çıkmaya hazır mısınız? Taşlı, pullu, kapitone takımlar ile zamansız kullanımlar yakalayabilirsiniz. Topuklu ayakkabı ile kullanıma uygun olmayan bu ürünleri rahat ayakkabılar ile tercih edebilirsiniz. Yere basışınız sağlam, manevra kabiliyetiniz yüksek olacaktır.

Göze ve Gönle Hitap Eden Emniyet Kemerli Kılıfları ile Rahat Yolculuk

Araca biner binmez her türlü mesafede yapılması gereken ilk şey emniyet kemerini bağlamak olacaktır. Bu kadar önemli bir parçayı zevkinize göre dizayn etmek de mümkündür. Emniyet kemeri çok mühimdir ancak birçok kişi rahatsız olduğu gerekçesiyle takmaz, bu kemer kılıfları ile rahatsızlık hissiyatını en aza indirebilirsiniz.

Kürklü, taşlı, incili ve gümüş taşlı modellerden biri mutlaka size hitap eder. Kumaş içine yapılan süngerleme işlemi sayesinde yumuşak ve hoş bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Kullanılan taşlar dökülmez, kararmaz ve bozulmaz.

Swarovski taşlar ile çalışılan modeller el işçiliği ile üretilmiştir. İstenilen renk ve desende modelleri de bulabilirsiniz. Dilerseniz birkaç model satın alır, dilediğiniz zaman değiştirerek kullanabilirsiniz. Ürünü takıp çıkartmak ise çok kolaydır.

Mis Gibi Bir Koku için Araba Klima Aparatları

İçinde koku kapsülü yer alan klima kokularına ne dersiniz? Çoğu sürücü aracında oluşan ağır kokudan şikâyet eder, bunu ortadan kaldırmak için klima çalıştırır. Klimanın kokusu ise daha çok rahatsız eder, böyle durumlar ve ihtiyaçlar için tasarlanmış olan araç klima kokuları bulunur.

Klima kapağına kolayca takılan ürünler yardımı ile daha ster il ve hoş kokulu yolculuklar sizi bekliyor, üstelik değişik araba içi aksesuar modelleri ile çalışılmış klima kokuları da bulabilirsiniz. İncili, taşlı tüylü modellerin yanı sıra flamingo, yıldız, nazar boncuğu, kalp, çiçek ve panda gibi semboller ile üretilmiş çok sayıda ürün bulunur.

Aracınız güzel kokarken adeta bir yolculuk maskotu haline gelen ürünler ile klima kapaklarınızı canlandırabilirsiniz. Temiz ve güzel kokan bir yolculuk herkesin hakkıdır. Tüm araçlara uygun modellerden birini seçip kendinizi ve arabanızı şımartabilirsiniz.

Her Mesafede En Yakın Arkadaşınız Olan Araç Yastıkları

Konfordan bahsediyorsak araç yastıklarını unutmamak gerekir çünkü araba içi aksesuar seçerken dikkat edilmesi gerekenler için ilk sırada konfor gelir. Başınızı nereye yaslarsanız yaslayın boynun arkasındaki boşluk doldurulmadığı takdirde rahatsız edici bir etki bırakır. Araç koltukları da böyledir. Araç içinde uyumak zorunda kalıyor, dinlendiğiniz zamanlar oluyorsa siz de bu yastıklardan edinmelisiniz.

Kadife, taşlı, pullu, kapitone modeller oldukça ilgi çekicidir. Hem rahat yolculuk yapalım hem de tarzımızdan taviz vermeyelim diyen hanımların ilk tercihi bu yastıklardır. Monte edilmesi ve çıkartılması çok kolay olan bu ürünleri kolayca satın alabilir ve vakit kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Araç yastıkları, el işçiliği, swarovski taş kullanımı, ipek kadife tercihi ile avantajlı araç içi konfor ürünleri içinde yer alır. Boyun fıtığı veya düzleşmesi gibi problemler yaşayan sürücüler için çok ideal seçenekler olarak karşımıza çıkarlar.

 

Etiketler: Araba içi aksesuar çeşitleri
Nisan 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR