Araba İçi Aksesuarlarla Yapabileceğiniz Yaratıcı Fikirler

Araba İçi Aksesuarlarla Yapabileceğiniz Yaratıcı Fikirler

Araba içi aksesuarlar son dönemin en moda ürünlerindendir. Araçların içerisine yerleştirilen çok sayıda farklı aksesuar görmekteyiz. Zaman içinde değişen ve gelişen bu ürünler hem konfor hem de görsellik üzerine tasarlanmıştır.

Konfor, sürüş güvenliği açısından çok önemlidir. Rahat bir pozisyonda araç sürmeli ve yola konsantre olabilmeliyiz. Arabamızı benimsemek, onu sahiplenmek de rahatlık açısından önemlidir. Bu durumda aracı biraz kişiselleştirmek gerekebilir.

Seçeceğiniz araba içi aksesuarlar ile birlikte aracınızı kabullenir ve daha çok seversiniz. Bir bakalım neler değişirse daha mutlu olursunuz? Tasarım Arabam markası bunu sizin için düşündü ve arabanız için oldukça yaratıcı aksesuarlar geliştirdi.

Direksiyon kılıfları, konforlu kemerler, dikiz aynası süsleri, araç yastıkları, klima kokuları, paspas takımları ile arabalarınızı renklendirebilir, tarzınızı konuşturabilirsiniz. Ürünlerin tamamı, araba içi aksesuar yaratıcı fikirleri ile el tasarımı olarak üretilmiştir.

En Yaratıcı Hediye Fikirleri için Araba İçi Aksesuarlar

Sevdiklerinize hediye almak hem rahatlatır hem enerji verir hem de keyifli bir aktivitedir. Sürekli tekrarlayan hediye çeşitlerinden sıkıldıysanız, araç içi aksesuarlara göz atabilirsiniz. İlk defa araç alan bir arkadaşınıza bir araç içi aksesuar almak hiç de fena olmazdı değil mi?

Bu ürünleri tek başına satın alabileceğiniz gibi setler halinde de bulabilirsiniz. Setlerin içerisinde direksiyon kılıfı, kemer kılıfı, boyun yastığı ve koltuk minderi yer alır. Ürünler ikişer tanedir. Oldukça iş görecek olan bu hediye sevdiklerinizin yüzünü güldürür, araçlarını konforlu hale getirir.

Bir başka set içeriği de dikiz aynası süsü, anahtarlık ve klima kokusundan oluşur. Özel swarovski taşlar ile çalışılmış bu setler hem şık hem de kullanışlıdır. Arkadaşlarınızın tarzına en uygun ürünleri bulmak ise tamamen sizin becerinize kalmıştır.

Renklerin Yaratıcı Özelliğinden Faydalanma Zamanı

Araba içi aksesuarlar zaten oldukça farklı şekilde düşünmenin ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Bu ürünlere eklenen renk ve biçim seçenekleri de bu farklılığı desteklemektedir. Örneğin, leopar deseninden vazgeçemiyorsanız, her ürün kategorisinde bu deseni bulabilir ve kullanabilirsiniz.

Sevdiğiniz ve uğrunuz olduğuna inandığınız renkleri, tüm kategorilerde satın almanız mümkündür. Örneğin, mor renk favoriniz ise bu renkte çok sayıda aksesuar bulabilirsiniz. Mor, zenginlik ve zarafetin en kadim simgesidir. Özel bir renk olan morun gücü ve lüksü çağrıştıran frekansını aracınızda hissedebilir ve araba ı̇çi aksesuarlarla yapabileceğiniz yaratıcı fikirler konusunda etkileyici bir çözüme ulaşabilirsiniz.

Yaratıcılık demişken bu frekansa sahip en güzel renk sarıdır. Sarı kullanılan ve yoğun biçimde bulunan araba içi aksesuarlar ile yaratıcılığınızı destekleyebilirsiniz. Tüm gün trafikte yol alırken enerjinizi ve üreticilik kapasitenizi arttıracak bir ambiyansa ne dersiniz?

Sarı, aynı zamanda pozitif enerji yükleyen çok özel bir renktir. Paspaslardan kılıflara kadar her nokta da bu özel renkten yardım alabilirsiniz.  Araba içi aksesuarlar, huzur, konfor ve aitlik hissi için tercih edilir. Tavsiyemiz odur ki, sevdiğiniz renkleri özelliklerine göre tercih etmeli ve araçlarınızda kullanmalısınız.

Doğal Taşların Enerjisi İle Gün Boyu Zinde Olun

Doğal taşları araçlar içinde kullanmak ise yeni bir bakış açısıdır. Yüzyıllardır özel frekanslar yaydıklarına inanılan doğal taşlar artık arabanızı da süsleyebilir. Ametist, aquamarin, selenit, kristal kuvars, akik ve aventurin taşları ile üretilen bu aksesuarlara bir göz atınız.

Ametist taşının dikkat ve konsantrasyon arttırıcı etkisinden yararlanmak isteyenler bu taşı dikiz aynası süsü ya da klima kokusu olarak tercih edebilir. Yol boyunca odaklanma problemi yaşamaz güvenli bir sürüş deneyimi yaşamış olursunuz. Taşın aynı zamanda stres azaltıcı etkisi olduğunu da unutmayınız, gün içinde biriken stresi  atmanıza yardımcı olur.

Bu ürünlerin çoğu kadınlar tarafından tercih edildiği için selenit taşı kullanımı da yaygındır. Selenit, kadın sağlığı için en etkili frekanslara sahip taşlardan biridir.  Taşın enerjisinden faydalanmak için gün boyu aracınızın dikiz aynasında taşıyabilirsiniz.

Araba içi aksesuarlarla yapabileceğiniz yaratıcı fikirler nelerdir diye düşünürken negatif enerjiden uzak kalayım, stresim azalsın aynı zamanda koruyucu bir aura yakalayayım diyorsanız akik taşı tam da size göre olabilir. Akik çeşitli şekillerde tel ile sarılmış olarak dikiz aynası süsü olarak kullanılabilir. Doğal taşların etkisini aracınıza taşımak istiyorsanız Tasarım Arabam ürünlerine mutlaka göz atınız.

 

 

 

 

Etiketler: Araba içi aksesuarlar
Nisan 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR